top of page

Saneeraus

Puukerrostalot

Puukerrostalot ovat kohteina normaalia vaativampia. Taloja ei usein ole suunniteltu modernien mukavuuksien mukaan. Kylpyhuoneita ja wc-tiloja on myöhemmin tehty olemassa oleviin tiloihin, kuten varastoihin tai muihin pieniin tiloihin. Rakenteet eivät ole kohdakkain, tilat ovat pienempiä ja rakenteet ovat sokkeloisempia, joten tekemisessä pitää käyttää luovuutta. Putkien sijoittaminen rakenteisiin on usein mahdotonta, putkia ja mutkia pitää olla enemmän ja mm. palokatkojen tekemiset ovat hankalampia. Tällöin toteutuksen laatuvaatimukset ovat entistä suuremmat. 

Meille laatu on kunnia asia. Siksi olemmekin ylpeitä toteuttamistamme kohteista, joissa asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Betoni-, rivi- ja omakotitalot

Betonitalojen putkiremonteissa putket tulevat aina pintaan ja alaslaskut tulevat rappukäytäviin. Joka paikassa on vastassa kiviseinät, joka aiheuttaa sen, että timanttiporauksella rei’itetään rappukäytävien tasanteet, jolloin saadaan linjat rappuihin ja putket huoneisiin. Me hoidamme usein itse poraukset asiakkaalle, kun toimimme projektissa pääurakoitsijana. 

 

Putkiremonteissa suunnitelmat pyritään tekemään siten, että asunnot säilyvät koko remontin ajan asuttavina ja wc-tilat pysyvät käytössä. Kun saneerataan vain vesijohdot, asuminen häiriintyy hyvin vähän – erityisesti työssä käyville. Joskus on kuitenkin tarpeen tehdä isompi remontti, jolloin esim. seinä- ja lattiapinnat wc- ja kylpyhuonetiloihin uusitaan. Näissä tilanteissa on syytä varautua muuttamaan hetkeksi pois asunnosta. Tavoitteemme on kuitenkin tehdä työt niin vähän asukkaita häiriten kuin mahdollista.

bottom of page